Europa League: Allsvenska klubbar spelar ikväll

Ikväll ska flera Allsvenska lag göra livet surt för sin motståndare i kvalet till Europa League. Elfsborg, Örebro och Häcken har chansen att gå vidare då alla möter mycket sämre lag och är favoriter i matcherna. Örebro kommer troligen att få det svårast, men inget som de inte bordE klara av.

Det är inte bara de Allsvenska klubbarna som har matcher i Europa League, utan det är många matcher som ska avgöras. Premier League-laget Fulham är dock den stora favoriten ikväll när de möter Crusaders Belfast till 1.21 gånger pengarna hos :redbet:.

Ja alla de Allsvenska klubbarna väntas vinna sina matcher ikväll. Oddsen på svenska vinster hittar du till mellan 1.45 och 1.58 i skrivandets stund. Koll in alla oddsen från spelbolagen nedan där du hittar de bästa oddsen just nu.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 juli, 2011