Europa League: Åttondelsfinal – alla odds

Veckan har bjudet på fler spännande matcher i Champions League. Men veckans Europafotboll är inte slut för det. Veckan bjuder även på en omgång av Europa League. Idag är det åtta matcher med start 19:00 respektive 21:05. Där du kan se storlag som Liverpool, Ajax, PSV och Manchester City spela. Vi ger dig de bästa för alla matcher.

Liverpool lär vara besvikna över bortaförlusten mot Braga senast, där Braga vann med ett mål mot noll. Nu vill Liverpool ta revansch på hemmaplan och är stora favoriter till oddsen 1.45 hos :NordicBet:.

PSV är ändå favoriter i bortamatchen mot Rangers till 2.50 (:Ladbrokes:) gånger pengarna. I första mötet hade PSV många chanser att ta ledningen och PSV höll nollan på grund av storspel av Andreas Isaksson. 0-0 i första matchen bäddar för en intressant match.

Andra favoriter är Manchester City till 1.53 hos :unitbet: hemma mot Dyamo Kiev och Porto till 1.50 hemma mot CSKA Moskva hos :888sport:.

19:00 Spartak Moskva – Ajax

19:00 Man City – Dynamo Kiev

19:00 Zenit – Twente

19:00 Paris SG – Benfica

21:05 Villareal – Bayer Leverkusen

21:05 Porto – CSKA Moskva

21:05 Rangers – PSV Eindhoven

21:05 Liverpool – Braga

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 mars, 2011