Europa League: Basel – Chelsea

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Det engelska storlaget Chelsea kommer att gästa Basel i det första mötet av två i kvällens semifinal i Europa League. Trots bortaplan är Chelsea spelbolagens favorit att ta greppet om denna semifinal.

Matchstart: 21:05
TV: Tv4 Sport
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 2,80 – 3,30 – 2,45 (Paf)

I kvartsfinalen så slog Basel ut det engelskt storlaget Tottenham, som endast ligger ett poäng efter Chelsea i den inhemska ligan, Premier League. Trots det så håller spelbolagen Chelsea som favorit i kvällens första möte.

Ett Chelsea som mötte Rubin Kazan i sin kvartsfinal och inledde starkt genom att vinna det första mötet på hemmaplan med 3-1. Men det blev onödigt spännande i bortamatchen som Chelsea till slut förlorade med 3-2 men gick ändå vidare med två gjorda bortamål. Skärpan måste nu vara på topp från det engelska storlaget i kvällens bortamatch som kommer att vara tongivande för denna semifinal, om det ska bli ett vidare avancemang till finalen.

Chelsea knapp favorit trots bortaplan

Oddsen inför kvällens första möte är ändå relativt jämna. Ett spel på Chelsea som vinnare ger 2,45 gånger pengarna hos Paf. Spelbolaget tror därmed på en oviss tillställning och ger oddset 2,80 gånger pengarna om Basel skulle ta hem det första mötet i denna semifinal.

Fenerbahce mot Benfica i den andra semifinalen

Den andra semifinalen i årets Europa League kommer att spelas mellan Fenerbahce och Benfica. Och i kvällens första möte i semifinalen är det även här bortalaget som är knapp favorit. Oddsen för Fenerbahce – Benfica hittar du här.

Vinnare av Europa League 2012/13

Chelsea – 2,20
Benfica – 2,60
Fenerbahce – 7,00
Basel – 7,00

Oddsen är hämtade från Paf

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 april, 2013