Europa League: IFK Göteborg – CS Fola

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll så går Göteborg in i den första kvalomgången i Europa League i mötet mot CS Fola Esch från Luxemburg. Förra året åkte man ut mot det slovakiska laget Trencin trots att man var stor favorit på förhand. I år vill man inte upprepa det misstagen och på hemmaplan i kväll ger ett spel på seger till IFK otroligt låga odds. 

Matchstart: 19:00
Odds (1-X-2): 1,05 – 9,50 – 22,00 (Unibet)

Förra säsongen så åkte IFK Göteborg ut tidigt i kvalet till Europa League i mötet mot Trencin, rankat 337. Ett stor skräll för ett IFK som dominerade stort men som inte fick utdelning över de två matcherna. I kväll så ställs man mot ett lättare motstånd när man går in i den första kvalomgången när CS Fola Esch från Luxemburg, rankat cirka 383, står för motståndet. En drömlottning för IFK Göteborg som kommer att ställa upp med bästa möjliga lag för att förhindra ytterligare ett dråpligt uttåg.

Fola Esch har inte imponerat i sina tidigare Euopa-framträdanden samtidigt som hemmaplan är Göteborgs starka gren med endast en förlust och två oavgjorda så här långt i Allsvenskan.

Oddsen från spelbolagen talar givetvis till Göteborg fördel. En seger på hemmaplan i kvällens första möte, av två, ger låga 1,05 gånger pengarna hos Unibet. Tror du dock att Göteborg återigen går bet ger ett oavgjort resultat 9,50 och en förlust hela 22,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 juli, 2014