Europa League: JK Trans Narva vs Gefle IF

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll är det dags för kvalomgång 1 till Europa League och först ut av de svensk lagen är Gefle som gästar estländska Trans Narva. Kollar man på oddsen är Gefle klar favorit i mötet.

Matchstart: 18:00
Odds (1-X-2): 9,00 – 5,75 – 1,24 (Unibet)

Trans Narva har inte direkt statistiken med sig inför dagens möte mot Gefle. Sedan 2009 har laget kvalificerat sig till i Europa League-kvalet men det har blivit 8 raka förluster, om man räknar med både hemma och bortamöten.

Senast Gefle deltog i Europa League-kvalet var säsongen 2010/11 då vann man första mötet med NSÍ Runavík, från Färöarna, med totalt 4-1 för att sedan förlora med 2-4 mot det georgiska laget FC Dinamo Tbilisi.

Trans Narva har haft en tuff start på den inhemska ligan och den första segern tog man så sent som den 15:e maj, i den 11:e omgången. Därefter har man dock radat upp en del segrar och laget har fem vinst på de sex senaste matcherna.

Gefle har inte heller rosat marknaden sedan den allsvenska starten och man har efter 14 omgånger endast två segrar. Dock har Gefle sex oavgjorda matcher i rad inför dagens möte, mot bland annat topplaget Elfsborg och IFK Göteborg.

Trots Gefles dåliga form tror spelbolagen på en seger till det Allsvenska laget och ett spel på Gefle som vinnare ger 1,24 gånger pengarna hos bland annat  Unibet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 juli, 2013