bet365

Europa League-kval: Elfsborg stor favorit

I kvalet till Europa League fortsätter Elfsborg, Örebro och Häcken sin resa. Inför dagens matcher har Örebro ett lika resultat och måste således vinna dagens möten för att gå vidare. Elfsborg är stor favorit hos spelbolagen men Örebro och Häcken kommer att få det svårare på bortaplan.

IF Elfsborg – Suduva Marijampole

Elfsborg spelade 1-1 i första mötet på bortaplan i Litauen mot Suduva Marijampole. En match där Elfsborg dominerade. De är nu stora favoriter att vinna på hemmaplan i Borås där de brukar vara otroligt starka. :ladbrokes: har det bästa oddset för en seger till Elfsborg till 1.14 gånger pengarna.

Matchstart: 18:00

FK Sarajevo – Örebro

Örebro kommer att få det tufft mot Serbiska FK Sarajevo. På hemmaplan blev det bara 0-0 för Örebro som förövrigt haft en tung säsong i Allsvenskan. När de nu gästar i Sebien får de klara sig utan anfallaren Lushtrim Lushtaku samtidigt som de har en skadelista som inte gör saken bättre. Sarajevo är favoriter i mötet och bästa oddset för en seger till Örebro hittar du hos :betfair: till oddset 3.56.

Matchstart: 19:00

FC Honka – Häcken

Häcken kommer att gästa FC Honka senare ikväll. Ett möte där Häcken har ett 1-0 resultat med sig och är knappa favoriter att vinna matchen. Häcken har tagit en del poäng på bortaplan den gågna säsongen och med en Mathias Ranégie i målfom med 14 fullträffar under säsongen bådar det gott för Göteborgarna från Hisingen. Häcken har inte heller några skador att prata om, tvärtom har de fått tillbaka Jonas Henriksson. Häcken är som sagt knappa favoriter hos spelbolgen och bästa oddset för en vinst hittar du hos :bwin: till 2.45 gånger pengarna.

Matchstart: 18:00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 juli, 2011