Europa League-kval: Returer i andra kvalomgången

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll spelas returerna i den andra kvalomgången i Europa League och det ska avgöras vilka lag som tar sig vidare till den tredje kvalomgången. Sett till oddsen är AIK och IFK Göteborg klara favoriter i kvällens matcher, medan det ser mer tveksamt ut för IFK Elfsborg och Brommapojkarna.

18:00 Inter Baku – IF Elfsborg

Odds (1-X-2): 2,10 – 3,40 – 3,10 (Betway)

IF Elfsborg var klar favorit inför hemmamatchen mot Azerbajdzjans Inter Baku, men förlorade med 1-0. Inter Baku visade upp ett oväntat starkt spel medan Elfsborg fick kämpa med backlinjen. Elfsborg behöver nu vinna för att ha chans att avancera. Lyckas man avancera väntar ett möte Vitrysslands FC Neman Grodno eller Islands FH Hafnafjördur i den tredje kvalomgången.

Spelbolagen är osäkra på att IF Elfsborg tar hem detta och håller istället Inter Baku som knapp favorit. Betway sätter oddset 2,10 för vinst till Inter Baku och 3,10 för vinst till IF Elfsborg.

19:00 AIK – Linfield

Odds (1-X-2): 1,25 – 5,50 – 9,00 (Betway)

Spelbolagen är eniga om vilket lag som vinner returen på Friends Arena. Ett spel på seger till AIK hos Betway ger låga 1,25 gånger pengarna och då är det ett av de bättre oddsen för laget vid en snabb jämförelse. Mötet i Belfast slutade dock med 1-0 till Linfield FC efter ett mål i 87:e minuten. AIK är nu pressade att göra mål och lär vara taggade till att göra detta på hemmaplan.

Vid avancemang väntar möte med antingen FC Astana från Kazakstan eller Hapoel Tel Aviv från Israel.

19:00 IFK Göteborg – Györ ETO FC

Odds: (1-X-2): 1,36 – 4,00 – 7,00 (William Hill)

Det blev ett framgångsrikt resultat för IFK Göteborg när man mötte Györ ETO FC i Ungern. Matchen slutade 3-0, vilket betyder ett klart övertag för avancemang inför returen på Gamla Ullevi. Oddsen innan den första matchen var mycket jämna, men nu visar de att IFK Göteborg är överlägsen favorit inför kvällens möte. William Hill ger 1,36 gånger pengarna om IFK Göteborg tar hem kvällens match.

I tredje kvalomgången väntar portugisiska Rio Ave FC.

20:45 Crusaders Belfast – Brommapojkarna

Odds (1-X-2): 2,70 – 3,30 – 2,20 (William Hill)

Att Brommapojkarna skulle vinna första matchen mot Crusaders Belfast var väntat. Brommapojkarna var favoriter och matchen slutade 4-0. Att Brommapojkarna i returen spelar på bortaplan bör inte hindra laget från avancemang. Däremot är det inte lika självklart med en seger i kväll sett till oddsen, även om Brommapojkarna är favoriter.

Vid avancemang möter man Torino FC.

Se oddsen inför kvällens alla matcher i Europa League-kvalet

Skribent: Caroline_a

Skriven den 24 juli, 2014