Europa League: Semifinaler med de bästa oddsen

I dag är det de första mötena som gäller för Europa League-semifinalerna. Portugal dominerar och en sak är säkert det kommer att bli ett portugisiskt lag i finalen. Av de fyra lag som är kvar är tre portugisiska och ett spanskt. Matcherna som gäller är Benfica mot Braga, ett helportugisiskt möte, samt Porto som tar emot det spanska storlaget Villareal. Hemmalagen Banfica och Porto är favoriter i dagens matcher. Läs mer och kolla in de bästa oddsen från spelbolagen.

Benfica mot Braga

Målskörden har låtit spara på sig för Braga som endast har gjort fyra mål sen de kom in i turneringen. Dock har de, sensationellt, slagit ut det engelska storlaget Liverpool. Benfica har gjort hela 13 mål men har dock släppt in 6 sex mål under turneringens gång. I dagens match är det Benfica som är favoriter till 1.57 hos :888sport:. Braga anses inte ha någon chans i detta möte då en vinst ger hela 7.10 gånger pengarna hos :nordicbet:.

Porto mot Villareal

Porto anses som favoriter i detta möte med tanke på vad de har presterat tidigare i turneringen, samt att de leder den portugisiska, stort. Porto slog ut Spartak Moskva med hela 10-2 och med en giftig anfallstrio med Hulk, Falcao och Christian Rodriguez har de en intressant offensiv.

Villareal har fått kämpa sig fram i turneringen och lyckats slå lag som Napoli, Levekusen och Twente. Villareal är ett storlag i Spanien som dock haft några tunga säsonger. I likhet med sin motståndare Porto så har det spanska laget en intressant offensiv bestående av Rossi och Nilmar.

Det kommer att bli ett intressant möta och räkna inte med att Villareal håller tillbaka på bortaplan. Dock är Porto stora favoriter och bästa oddset för en vinst till hemmalaget hittar du hos :ladbrokes: och :888sport: till 1.67 gånger pengarna. En bortavinst till Villareal har :betsafe: det bästa oddset till hela 5.75 gånger pengarna.