Eurovision: Chocklåga odds på Ryssland i finalen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Igår avgjordes den andra semifinalen i Eurovision Song Contest vilket innebär att vi nu har alla finalister klara inför lördagens final. Från att vara en solklar favorit har nu oddsen chocksänkts på Ryssland som vinnare.

Ryssland var redan inför årets Eurovision en klar vinnarfavorit och när semifinalerna har avgjorts så har oddsen sänkts ordentligt och ett spel ger just nu låga 1,57 gånger pengarna hos Unibet.

Australien, som gjorde debut i fjol, vann den andra semifinalen och är nu andrahandsfavorit bakom Ryssland men ett vinnarspel ger hela 6,50 gånger pengarna. Därefter är Ukraina favorittippade till oddset 10,00 och sedan Frankrike till oddset 13,00 gånger pengarna.

Sverige, och Frans, har tappat en placering i vinnarlistan och oddset har nu höjts från 13,00 till 17,00 gånger pengarna. Kanske inte så konstigt då Sverige då man inte kan räkna in poäng från varken Finland, Norge, Island eller Danmark som alla strandade i sina semifinaler.

Finalen sänds på lördag med start klockan 21:00 i SVT1 och på SVT Play.

Här hittar du alla bidragen, startordningen och oddsen på Eurovision-finalen

Kolla in de senaste oddsen på Eurovision hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 maj, 2016