Eurovision Song Contest: Sverige fortsatt favorit i finalen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll ska finalen av Eurovision Song Contest avgöras och kikar vi på oddsen håller spelbolagen fortfarande Sverige som favorit att vinna.

Det har varit en intensiv vecka med de två semifinalerna i Eurovision men i kväll ska det avgöras vilket bidrag som blir den slutlige vinnaren.

Sveriges bidrag ”Heroes” är fortsatt favorit att vinna Eurovision-finalen och oddsen fortsätter att sjunka. Ett spel på Sverige som vinnare ger i nuläget 2,25 gånger pengarna, hos Unibet, vilket är något lägre än gårdagens 2,35.

Samtidigt ökar oddsen på de främsta utmanarna Ryssland och Italien. Ett spel ger i dagsläget 4,50 på Ryssland som vinnare och oddset 5,00 på Italien som vinnare.

Belgien har tagit ett steg framåt och gick om Australien i vinnarlistan hos Unibet. Ett spel på Belgien ger 7,50 gånger pengarna och oddset på Australien som vinnare har ökat till 10,00.

Kolla in vinnaroddsen och bidragen i Eurovision-finalen

Gå till Unibet för att spela på Eurovision Song Contest-finalen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 maj, 2015