Expekt betalar tillbaka spel på Tre Kronor

:expekt-logo:Expekt väljer att betala tillbaka spel på Sverige som vinnare av hockeyturneringen i OS. Efter att man haft Sverige som tredjehandsfavoriter till guldet, valde man att trösta de spelare som satsat sina pengar på en blågul triumf.

? Vi tycker synd om spelarna som faktiskt trodde att Sverige skulle ha en chans att slåss om guldet. Vi hade ju också Tre Kronor som tredjehandsfavorit till 7.00 och sedan 6.00 i odds, säger Expekts presschef Dan Vikman, enligt sportbladet.

Sverige åkte som bekant ur turneringen idag på morgonen efter tunga 3-4 mot ett slovakiskt lag som långt ifrån imponerade.

På :expekt: laddar man nu om med spel på andra OS-grenar, däribland semifinalerna på både herr- och damsidan i curlingen.

? Det känns bra att kunna betala tillbaka insatserna till dem som spelat på ett svenskt OS-guld. Det handlar om ett femsiffrigt belopp och vi hoppas att det i alla fall blir lite plåster på såren för spelarna. Förhoppningsvis får de chansen att jubla lite åt svenska framgångar på skidor och i curling de sista OS-dagarna, avslutar Vikman.