FA-cupen: Bolton – Liverpool

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

Manchester United gjorde vad man skulle och är vidare i FA-cupen efter omspel mot Cambridge United. I kväll är det även omspel mellan Bolton – Liverpool och kikar vi på oddsen är gästande Liverpool klar favorit med tanke på skadorna som drabbat Bolton.

Matchstart: 20:45
TV: TV10
Odds (1-X-2):  6,35 – 4,00 – 1,52

Odds från betsafe

Tufft skadeläge för Bolton

Trots hemmaplan och 0-0 i det första mötet så är det ett tufft läget för Bolton i kvällens omspelet mot Liverpool i FA-cupen. Bolton dras med många skador och kommer bland annat att få klara sig utan anfallaren, och tidigare Liverpool-spelaren, Emil Heskey samt att den storspelande målvakten från det första mötet Adam Bogdan även han kommer vara borta från spel i kväll. Två spelare som därmed kan adderas till listan över skadade spelare tillsammans med Max Clayton, Mark Davies och Marc Tierney.

En än mer besvärlig situation är att de sju spelare man värvat i januarifönstret inte heller kommer att vara tillgängliga för spel i kväll eftersom de inte registrerades till den första matchen.

I kontrast till Boltons skadesituation så har Liverpool en mer eller mindre ordinarie trupp och framförallt att Daniel Sturridge äntligen är tillbaka, och i målform, efter en tids frånvaro.

Skadeläget i Bolton speglas av helgens resultat då man Kryssade mot Wolves 2-2 samtidigt som Liverpool tog en säker 2-0 seger mot West Ham med bland annat Sturrige som målskytt.

Liverpool väntas dock vila en del spelare i kväll till förmån för helgens heta Merseyside-derby mot Everton men kommer trots det att kunna mönstra en intressant och konkurrenskraftig startelva, om man jämför med Boltons elva.

Låga 1,52 på en Liverpool-seger

Givet förutsättningar talar oddsen givetvis för en klar Liverpool-seger till det relativt låga oddset 1,52 hos spelbolaget betsafe. Ett spel på hemmalaget Bolton ger hela 6,35 gånger pengnara.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 februari, 2015