FA-cupen: Final Arsenal – Hull

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Vid klockan 18:00 är det avspark mellan Arsenal och Hull i FA-cupfinalen. Det är den sista matchen för säsongen och för Arsenal har man chans att ta en titel efter åtta år av torka och är också given favorit om man tittar på oddsen.

Matchstart: 18:00
TV: Tv10
Odds (1-X-2): 1,45 – 4,40 – 8,50 (Unibet)

Oddsen är verkligen med Arsenal när man möter Hull i dagens final i FA-cupen. Ett spel på en Arsenalseger hos Unibet ger just nu låga 1,45 gånger pengarna om de vinner inom 90 minuter och oddset 1,25 vid en seger med eller utan övertid och straffar.

I Carling Cup-finalen mot Birmingham 2011 var Arsenal även där stor favorit och väntades ta en efterlängtad titel. Men man kunde inte hålla nerverna i styr och istället var det Birmingham som vann med 2-1 och snuvade Arsenal på titeln.

Skulle Arsenal återigen falla på målsnöret och förlorar dagens final mot Hull ger ett spel hos Unibet hela 8,25 inom 90 minuter och 4,00 inklusive övertid och straffar.

Matchstart är klockan 18:00 och mötet kan du följa i Tv10.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 maj, 2014