FA-cupen: Manchester United – Cambridge United

I kväll kommer Manchester United att ta emot Cambridge United på Old Trafford i FA-cupen. Efter 0-0 i det första mötet är det omspel som gäller och pressen är stor på Manchester Uniteds som givetvis vill undvika ett fiasko. Kikar vi på oddsen talar de dock för en säker seger till Man United.

Matchstart: 20:45
TV: TV10
Odds (1-X-2): 1,08 – 10,00 – 29,00

Odds från Ladbrokes >

Den fjärde rundan har kantats av skrällar när lag som Tottenham, Chelsea och Manchester City underpresterat och fått lämna turneringen redan nu. Ett liknande scenario var på väg att hända för Manchester United när man gästade Cambridge United men 0-0 stod sig matchen ut vilket innebär att matchen kommer att spelas om i kväll men denna gång på Manchester United hemmaplan Old Trafford.

Manchester United stod inte för sin bästa insats senast men borde ändå vunnit mot ett lag från League Two, och med enkelhet. I kvällens omspel kommer man dock att få tillbaka en del spelare som varit skadade samtidigt som både Juan Mata och Wayne Rooney kommer att finnas med i truppen. Med andra ord väntas Manchester United ta detta omspel på större allvar än vad man gjorde med den första matchen.

Manchester United stor oddsfavorit

På förhand borde inte Cambridge United ha någon chans mot Manchester United men man höll som sagt 0-0 i det första mötet och därmed finns det en liten skrällchans i kväll. På Old Trafford bör Manchester United vara stor favorit även om pressen kommer att vara stor för att undvika ett fiasko på hemmaplan. Spelbolagen tror dock på en säker seger och kollar vi på oddsen från Ladbrokes så ger ett spel på en hemmaseger det låga oddset 1,08 samtidigt som ett spel på Cambridge ger hela 29,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 februari, 2015