Favoriterna & oddsen på damernas Fotbolls-VM 2019

Fotbolls-VM damer 2019 vinnarodds och Sverige

I dag är det dags för damernas Fotbolls-VM att dra igång i Frankrike. En turnering som hemmanationen är oddsfavoriter att vinna bredvid titelhållarna USA. Men oddsen är inte på Sverige sida inför turneringen i jakten på en medalj.

Damernas Fotbolls-VM står för dörren. I kväll är det dags för turneringen att kicka igång i Frankrike. En premiär där hemmanationen är stor favorit hemma mot Sydkorea. Men för Sverige får vänta ända tills på tisdag då de går in i turneringen i mötet mot Chile i grupp F.

Frankrike och USA är oddsfavoriter

Kikar vi på oddsen iför turneringen så är det hemmanationen och mästarna USA som ges de lägsta oddsen av spelbolaget Unibet. Dock är det till relativt höga odds så ett spel på Frankrike eller USA som vinnare ger hela 4,50 gånger pengarna. Främsta utmanaren om titeln väntas bli Tyskland men som ges vinnaroddset 6,50. Att det är de tre som kommer att göra upp om titeln är spelbolaget tämligen övertygad om om vi kikar på oddsen.

Oddsavoriterna att vinna turneringen

Frankrike: 4,50
USA: 4,50
Tyskland: 6,50

Oddsavoriterna att ta medalj

Frankrike: 1,57
USA: 1,57
Tyskland: 1,75

Här hittar du de senaste vinnaroddsen hos Unibet

Höga odds på en svensk medalj

Hur kommer det att gå för Sverige? Sverige har en tuff resa till medaljerna. I grupp F kommer man att få tampas med mästarna USA och blir man tvåa i gruppen, som förväntat, så kommer man att möta Tyskland redan i en kvartsfinal. Detta har dragit upp oddsen och dragit ned förväntningarna på en medalj, rejält.

Ett spel hos Unibet ger just nu hela 6,50 gånger pengarna att ta en medalj, det är cirka 15 procents chans, enligt spelbolaget. Och att vinna turneringen hela 41,00 gånger pengarna, mindre än 3 procent chans. Så det är mycket som ska gå Sveriges väg om de ska ta en medalj.

Oddsen på Sverige i Dam-VM 2019

Att vinna turneringen: 41,00
Att Sverige tar medalj: 6,50

Här kan du spela på Sverige hos Unibet