Favoriterna inför Oscarsgalan 2019

I helgen ska årets Oscarsgala gå av stapeln i Los Angeles. Och kikar vi på oddsen inför årets gala så är det filmen Roma som förväntas kamma hem den prestefulla kategorin ”Bästa film”

Natten till måndag är det dags för Oscarsgalan 2019 att gå av stapeln. Som vanligt blir det en lång uppesittarkväll och natt för den som vill följa galan i sin helhet. Bra att veta är att det inte kommer att finns en enskild värd för galan, efter ett avhopp. Och därför kommer en rad presentatörer istället att dela på uppgiften.

Vi har kikat in oddsen inför årets gala, från Unibet, som talar för att filmen Roma kammar hem priset ”Bästa film”, till låga 1,44 gånger pengarna. Andrahandsfavoriten i kategorin ”Green Book” spelas till relativt höga 4,25 gånger pengarna. Dock har Oscarsjuryn överraskat oss förr så vem vet hur det kommer att sluta.

Roma väntas också ta hem en rad andra kategorier och vi ska tro Unibet som ger 1,60 på över 4 eller fler vunna kategorier och 2,25 på tre eller färre.

I övrigt så är bland annat Glenn Close stor favorit i kategorin ”Bästa kvinnliga huvudroll” och Rami Malek i kategorin ”Bästa manliga huvudroll”.

Här kan du spela på Oscarsgalan hos Unibet