Favoriterna och oddsen på slutspelet i UEFA Nations League

UEFA Nations League oddsen på slutspelet

Slutspelet i UEFA Nations League är nu spikat och oddsen från 888sport talar för en uppgörelse mellan Portugal och England.

Den nya landslagsturneringen UEFA Nations League har varit ett fräscht inslag under hösten med många spännande matcher. I den högsta divisionen så var det Holland, England, Portugal och Schweiz som vann sina grupper och därmed gör upp i slutspelet om en EM-plats under sommaren.

I semifinalerna så gör först Portugal och Schweiz upp den 5 juni och dagen efter är det Holland och Englands tur. Vinnarna gör sedan upp i finalen där en EM-plats finns i potten. Oddsen från spelbolaget 888sport håller Portugal som klar favorit till oddset 1,70 att knipa den första finalplatsen. Men i det andra mötet är det mer ovisst där ett bet på Holland ger 3,10 och ett spel på England, som är favorit, relativt höga 2,35 gånger pengarna.

888sport tror därmed på en uppgörelse mellan Portugal och England om den historiska titeln. Portugal är då knapp favorit till oddset 2,75 medan ett spel på England ger 3,00 gånger pengarna.

Helt klart är att vi har ett spännande slutspel att se fram emot!

Hur det blir i övriga divisioner, det vet vi inte än. Om lagen som har vunnit sina grupper i UEFA Nations League kvalar genom det sedvanliga EM-kvalet så ersätts de av andra lag. Därmed så får vi invänta resultaten från EM-kvalet innan de EM-platserna ska delas ut.

Mer info och oddsen på UEFA Nations League hittar du här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 december, 2018