Final i Copa del Rey: Real Madrid – Atlético Madrid

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I kväll har vi en mycket spännande finalen i Copa Del Rey se fram emot när Real Madrid möter den lokala rivalen Atlético Madrid i ett hett derby. Det är med andra ord upplagt för dramatik och kikar man på oddsen från spelbolagen är Real klar favorit.

Matchstart: 21:30
TV: Tv4 Sport
Odds (1-X-2):  1,65 – 3,80 – 5,00 (NordicBet)

Kvällens derby i Madrid mellan Real och Atlético kommer att bli en riktig rysare. Även om Real är klar favorit i mötet har Atlético spelarna som krävs för att vinna matchen som bland annat Radamel Falcao, en av världens vassaste anfallare.

Atlético med en svag form

Atlético började säsongen i La Liga bra och var länge tvåan bakom ett Barcelona som dominerade totalt. Men Atlético tappade den goda formen och hamnade tillslut på en tre plats i ligan bakom Real. På de fem senaste matcherna har Atlético två förluster, två vinster och en oavgjord. En av förlusterna var mot just Real Madrid med 1-2 på hemmaplan.

Real har hemmplan

I kväll är det dock Real Madrid som har hemmaplan, på Santiago Bernabéu, vilket givetvis gynnar Real. Det som talar emot Real är de interna stridigheterna som tagit fart igen och missnöjet kring tränaren José Mourinho, speciellt efter uttåget ur Champions League.

Missnöje och skador i Real

På backsidan så kommer Real att få klara sig utan den unge mittbacken Varane, som har spelat till sig en ordinarie plats i startelvan under säsongen. Antagligen blir det portugisen Pepe som ersätter skadade Varane. Dock så drar Mourinho och Pepe inte jämnt, precis som med bänkade Iker Casillas, så det är väll inte helt klart hur det blir.

Real klar favorit

Kollar man på oddsen så ger bland annat NordicBet 1,65 gånger pengarna för en seger till Real och höga 5,00 gånger pengarna om Atlético vinner matchen.

Avspark i mötet är klockan 21:30 och kommer att sändas i Tv4 Sport.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 maj, 2013