Final i damernas Champions League: Wolfsburg – Lyon

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I kväll är det final i damernas Champions League mellan Wolfsburg och Lyon. Lyon tog sin först CL-titel för två år sedan och följde upp med ytterligare en. Kollar man på oddsen är laget klar favorit att ta sin tredje raka titel i kväll.

Matchstart: 20:30
Odds (1-X-2):  8,00 – 4,90 – 1,30 (Paf)

I blickfånget inför kvällens final står den svenska anfallaren Lotta Schelin. Hon och Lyon kan skriva historia i kväll då inget annat lag har tagit tre raka Champions League-titlar på damsidan tidigare. Närmast var Umeå som tog två raka titlar 2003 och 2004.

Schelin är en av Lyons bästa spelare, och som denna säsong blev utnämnd till årets spelare i Frankrike, och hon kommer givetvis också få en nyckelroll i kvällens möte mot Wolfsburg.

Wolfsburg kan även de bli historiska med att ta sin första Champions League-titel, någonsin.

Kollar man på oddsen är Lyon klar favorit i mötet och ett spel på Lyon som vinnare ger bland annat låga 1,30 gånger pengarna hos Paf.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 maj, 2013