Fler ligor drar igång denna vecka!

La Liga oddsen inför omstarten

Bundesliga har varit igång i över en veckas tid och nu är det dags fler ligor att dra igång. Det ryktas även om att Svenska Spel kör igång Stryktipset i helgen och på söndagen ska Elitloppet avgöras. Så Buckle up!

Denna vecka så fylls almanackan på med ännu fler ligor som ska starta upp. Bland dessa hittar vi Danska Superligaen, Polska Ekstraklasa, Montegros First League, Ukrainska Premier League och Serbiska Superliga. Även damernas Bundesliga drar igång till helgen, den första av de stora damligorna.

Här hittar du oddsen hos Unibet

Det börjar också se allt ljusare ut för att de större ligorna ska dra igång i juni. Premier League väntas starta den 12 juni och La Liga har fått klartecken att dra igång, så tidigt som den 8 juni. I Italien så närmar sig också en start av Serie A men troligtvis blir det i den senare delen av juni.

Uppdatering: Under torsdagen kom det nya uppgifter att Premier League kommer att starta den 17 juni och Serie A har fått klartecken och att starten väntas bli den 20 juni.

I Frankrike, Belgien och Nederländerna så är säsongerna sedan tidigare inställda.

Statusen för de svenska ligorna

I Sverige är det ännu inte spikat hur det blir med den professionella fotbollen men allt talar för att Allsvenskan, Superettan och Damallsvenskan kommer att få klartecken snart. Avspark blir då i mitten av juni. Hur det blir med Svenska Cupen är ännu oklart, dock talas det om att man ska spela klart allt under en vecka, med final och allt, i juli eller augusti månad.

Uppdatering: Under torsdagen så blev det klart att svenska serierna kan dra igång. Allsvenskan väntas start den 13-15 juni och damallsvenskan den 27-28 juni. Superettan väntas dra igång i mitten av juni.

Hur blir det med Europaspel?

Champions League och Europa League är ännu på paus och det finns inga uppgifter på när eller om de kommer att spelas klart. Det är också oklart när det blir aktuellt med kvalen till nästa säsongs upplaga, som brukar spelas under sommaren.

Elitloppet i helgen

I övrigt så har vi Elitloppet att se fram emot denna helg, även om det blir utan publik. Vi håller oddsen uppdaterade in i det sista och vill du veta mer så hittar du info och oddsen här.

Håll tummarna för Stryktipset!

Med fotboll tillbaka på allvar så finns det en förhoppning att Svenska Spel kommer att släppa Stryktipset i helgen. Topptipset är sedan tidigare igång och även Europatipset. Klicka på länkarna för att se de kommande kupongerna direkt på vår site.