Fokus på Premier League

Ikväll är det mycket sport. Hockeyallsvenskan, Europa League, Franska Ligue 1 och Premier League. Odds Online väljer att fokusera sina speltips mot de brittiska matcherna.

Chelsea – Portsmouth

Odds från :betway: – 1,17 – 6,75 – 15,00

Kvällens första givna match. Ettan i ligan mot sistaplatsen. Portsmouth har haft en tung säsong och har endast tre segrar på totalt 16 spelade matcher. Chelsea däremot kommer till mtchen med 12 vinster i bagaget. Visserligen har London-laget två oavgjorda och en förlust på de senaste tre matcherna men mot Portsmouth förlorar de inte. Ett handikappsspel hos :Ladbrokes: där Chelsea börjar med -2 ger 1,88 gånger pengarna.

Burnley – Arsenal

Odds från :Unibet: – 7,00 – 3,75 – 1,50

Arsenal ser just nu riktigt starka ut. Trots förlusten i Champions League mot Olympiakos så tror vi att senaste vändningen mot Liverpool där Londonlaget segrade med 2 – 1 på bortaplan sitter kvar i ryggen vilket gör att Burnley blir en mumsbit. Burnleyspelarna har inte sett en seger på de senaste fem matcherna och det lär inte ske i kväll heller. Inte ens krysset är värt att spela på. Säker bortaseger för laget med mest gjorda mål i ligan.

Liverpool – Wigan

Odds från :Betsson: – 1,26 – 4,90 – 13,00

Trots föregående hemmamatch mot Arsenal där Liverpool tappade en 1 – 0 ledning så kommer inte Wigan klara av att ta hem segern. Liverpool har en mycket dålig säsong i ryggen och har sin heder att hålla uppe. En vinst mot Wigans kulle innebära ett fruktansvärt nederlag. Det finns fortfarande gott om tid att reparera det dåliga tabelläget och Wigan lär inte få stå i vägen. Både odds och känsla talar för de röda.

Tottenham – Manchester City

Odds från :Expekt: – 2,30 – 3,25 – 3,00

Kvällens absolut mest intressanta match är den som skall spelas på White Heart Lane. Ett av säsongens mest produktiva lag, Tottenham, har sett urstarka ut i de flesta matcherna. Den senaste tiden har man emellertid fått känna på hårdare motstånd och laget har faktiskt inte vunnit sen 9 – 1 segern mot Wigan. Tre matcher utan vinst varav den senaste blev förlust mot bottenlaget Wolverhampton. Manchester City var försäsongens stora snackis med alla nyförvärv men har nog inte riktigt levt upp till förväntningarna. Fyra oavgjorda matcher på de senaste fem var nog inte riktigt en del av planen och sjua i ligan är inte tillräckligt bra enligt pappret. Det här bli en kamp utan dess nåde och jag sneglar givetvis på krysset. Den järva spelar X medan den försiktige spelar 1X till 1,35 hos :expekt:

Lycka till!