Följer AIK och IFK upp segrarna senast?

:ladbrokes-logo:Det tighta spelschemat och de undermåliga planerna börjar indirekt skörda sina offer. Skadorna börjar bli fler och fler och det är under kommande veckor lagen får sätta sina trupper på prov. Idag spelar fjolårets etta och tvåa mot Häcken respektive Åtvidaberg.

Åtvidaberg-IFK Göteborg 5,50-3,60-1,60

Åtvidaberg lyckades äntligen spräcka sin målnolla senast. Inte bara det, de lyckades göra hela tre mål, problemet var bara att två av dessa var i egen bur.

Guldfavoriten Göteborg fick uppleva ketchupeffekten senast i och med 5-1 mot Elfsborg. Fick dock spela med en man mer större delen av matchen, så man ska inte dra för stora växlar av det resultatet. Ett IFK på väg mot formen är storfavoriter mot seriens sämsta lag.

AIK-Häcken 2,00-3,30-3,60

Gulsvart möte på Råsunda. AIK trivdes i rollen som underdog och gjorde tre mål på Kalmar! Kan detta vara vändningen för Gnaget? Nja, det återstår mycket jobb än. Nye brassen Clecio spelklar här, men man får samtidigt klara sig utan mittbacken Watta.

Häcken har fått grus i maskineriet efter en god start, och kanske inte hittat rätt startelva än. På Råsunda är AIK normalt starka och segern senast bör ge vind i seglen. Solnalaget är favoriter i kraft av hemmaplan.