Förkvalserien: I kväll kan det avgöras

I kväll kan Förkvalserien 2014 avgöras när Rögle tar emot Karlskoga samtidigt som Karlskrona gästar Mora. Vinner Rögle samtidigt som Karlskrona förlorar är det Rögle som är vidare till Kvalserien.

Inför dagens näst sista omgång av Förkvalserien toppar Rögle tabell med 11 poäng framför Karlskrona som har 10 poäng. Det innebär att Rögle kan skaffa sig ett ointagligt försprång inför den sista omgången om man vinner dagens match mot Karlskoga samtidigt som Karlskrona förlorar borta mot Mora.

Tittar man på oddsen så är dock både Rögle och Karlskrona favoriter i dagens matcher, vilket skulle tvinga fram ett avgörande i den sista omgången istället.

Svår hemmamatch för Rögle

Rögle är än så länge obesegrade i Förkvalserien men i kvällens match mot ett fysiskt Karlskoga kan det bli tufft och betsafe ger relativt höga 1,95 gånger pengarna för en hemmaseger till Rögle och 3,10 om Karlskoga skulle vinna i kväll.

Seger av yttersta vikt för Karlskrona

Karlkrona har även de en tufft uppgift framför sig och även om Mora är hopplöst sist i tabellen och inte har något att spela för längre så kan det bli en svår match för Karlskrona som brukar ha det svårt på bortaplan. Betsafe tror ändå att karlskroniterna tar hem kvällens otroligt viktiga match till oddset 1,70 gånger pengarna.

Oddsen och matcherna i den näst sista omgången av Förkvalserien 2014

1X2
19:00Rögle BK – BIK Karlskoga1,954,153,10
19:00Mora IK – Karlskrona HK3,754,501,70

Odds från betsafe