Förkvalserien: Inför kvällens omgång

Redan i kväll är det dags för en ny omgång av Förkvalserien och efter gårdagens matcher är det Rögle och Karlskoga som är i topp medan Mora och Karlskrona måste ta poäng för att inte halka efter.

19:00 Karlskrona – Karlskoga

Odds (1-X-2): 2,30 – 4,00 – 2,50 (William Hill)

Karlskoga tog sin första seger i Förkvalserien genom att besegra Mora på hemmaplan med 4-2 och är återigen med i toppen av tabellen. Är segern mot Mora det som Karlskoga behövde för att tända till? Det återstår att se eftersom de idag gästar Karlskrona i ett oerhört viktigt möte för båda lagen.

Inför kvällens match är Karlskrona i ett svårt läge och efter gårdagens förlust mot Rögle är en vinst i kväll av yttersta vikt. Vinner Karlskoga matchen kommer det att bli mycket svårt för blekingelaget att ta igen försprånget med endast två omgångar kvar.

Tittar man på oddsen inför kvällens match så tror spelbolaget William Hill att det kommer att bli oerhört jämnt, och ovisst, och ger oddset 2,30 för en seger till hemmalaget Karlskrona och 2,50 om Karlskoga skulle vinna mötet.

Fler odds på Karlskrona – Karlskoga

19:00 Rögle – Mora

TV: Viasat Hockey
Odds (1-X-2): 1,80 – 4,15 – 3,50 (William Hill)

I den andra matchen för kvällen i Förkvalserien så tar Rögle emot Mora hemma. Rögle har tre raka segrar så här lång samtidigt som Mora ligger i botten av tabellen med endast en hemmaseger. Tre poäng är av yttersta vikt för Mora och vid förlust i kväll är Kvalseriejakten sannolikt över för Moras del.

Tittar man på oddsen så tror William Hill på en fjärde seger till Rögle i Förkvalserien och som ger oddset 1,80 om det skulle bli så. Ett spel på Mora som vinnare ger hela 3,50 gånger pengarna hos spelbolaget.

Fler odds på Rögle – Mora

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 mars, 2014