Förkvalserien: Mirakel krävs för Djurgården

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Nu är goda råd dyra för Djurgården om det ska bli ett vidare avancemang till Kvalserien från Förkvalserien och kollar man på oddsen är det Örebro som är spelbolagens favorit.

Det ligger inte längre i Djurgårdens händer om laget kan gå vidare till Kvalserien 2013 och kvala om en plats till Elitserien. Vinner Örebro mot Karlskoga i dagens match i Förkvalserien är det Örebro som går vidare istället.

Tittar man på oddsen från spelbolagen så är Örebro favorit att göra så. Ett spel på Örebro som vinnare mot Karlskoga ger låga 1,85 gånger pengarna hos NordicBet. Visserligen är Djurgården också klar favorit mot Oskarshamn till oddset 1,70 gånger pengar hos spelbolaget.

Det är en väldigt dålig sits som Djurgården har satt sig i. Med två matcher kvar av Förkvalserien ligger man på tredje plats med åtta poäng, två bakom Karlskoga och fyra bakom Örebro som toppar serien.

Varken Örebro eller Karlskoga får nu ta allt för många poäng för att detta ska gå för Djurgården som möter Oskarshamn i dag och Örebro i den sista omgången.

Kort och gott så gäller det för Djurgården att ta hem full pott, sex poäng, på de två återstående matcherna samtidigt som Örebro inte får vinna dagens match mot Karlskoga. Och att Karlskoga måste förlora mot jumbon Oskarshamn i den avslutande omgången på onsdag.

Oddsen för dagens möten hittar ni nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 mars, 2013