Förkvalserien: Revansch för Karlskrona och Karlskoga?

Efter två omgångar av Förkvalserien 2014 är alla de fyra lagen samlade inom ett poängs avstånd vilket gör kvällens tredje omgång extra viktig och kollar man på oddsen från William Hill så tror spelbolaget på revansch för Karlskrona och Karlskoga.

19:00 Karlskrona – Rögle

Odds (1-X-2): 2,30 – 4,00 – 2,50 (William Hill)
TV: Viasat Hockey

I kväll tar Karlskrona emot Rögle på hemmais i Telenor Arena. Lagen möttes i den förra omgången och då blev det en övertygande hemmaseger för Rögle med 4-2. Rögle straffade även Karlskoga på bortaplan och vann med 3-2 i sudden i den första matchen. Men Karlskrona är ett starkt hemmalag, vilket man inte minst visade mot Mora i den första matchen då man vann med klara 6-3, vilket talar för en mycket spännande och jämn match i kväll.

Även spelbolagen tror på en jämn match när lagen återigen möts och kikar man på oddsen så ger bland annat William Hill oddset 2,30 på en hemmaseger till Karlskrona och 2,50 om Rögle skulle vinna.

Fler odds Karlskrona – Rögle

19:00 Karlskoga – Mora

Odds (1-X-2): 1,95 – 4,05 – 3,10 (William Hill)
TV: Viasat Sport

Det var tur för Karlskoga att man fick inleda Förkvalserien med fyra poäng för efter det två spelade omgångarna så har man endast lyckats skrapa ihop en poäng. I den föregående omgången så förlorade man mot Mora, borta, med 6-4 men i kväll så har man chans att ta revansch när lagen återigen möts.

Spelbolaget William Hill tror på en trepoängara till Karlskoga på hemmais och ger oddset 1,95 gånger pengarna för en seger och 3,10 om gästande Mora skulle vinna kvällens match.

Fler odds på Karlskoga – Mora

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 mars, 2014