Förkvalserien: Rögle till Kvalserien enligt oddsen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I dag är det dags för den avgörande och sista omgången av Förkvalserien 2014. Rögle har ett försprång med två poäng mot tvåan Karlskrona och kan vid seger mot Mora säkra ett avancemang till Kvalserien.

16:00 Mora – Rögle

Rögle har allt i sin hand inför dagens sista omgång av Förkvalserien. Laget toppar tabellen med ett försprång med två poäng och i dagens sista och avgörande omgång möter jumbon Mora borta. Rögle är än så länge obesegrade i Förkvalserien och trots att man kommer att sakna backen Jesper Jensen så tror spelbolagen på att Rögle kommer att utgå med seger. Bland annat ger spelbolaget Unibet låga 1,57 gånger pengarna på att Rögle vinner matchen mot Mora.

16:00 Karlskoga – Karlskrona

I det andra mötet för dagen måste Karlskrona vinna ett tufft bortamöte mot ett Karlskoga som inte har något att spela för. Karlskrona brukar ha det svårt i bortamatcher men spelbolaget Unibet tror ändå på en bortaseger till 1,85 gånger pengarna.

Se nedan för fler odds inför dagens två avslutande matcher av Förkvalserien 2014.

Oddsen inför den sista omgången av Förkvalserien 2014

Matcher 1 X 2
16:00 Mora – Rögle 4,40 4,75 1,57
16:00 Karlskoga-Karlskrona 3,20 4,50 1,85

Odds från Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 mars, 2014