Formel 1: Inför Storbritanniens GP

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I dagens Formel 1-lopp i Storbritanniens GP är det Nico Rosberg som är i pole position och givetvis även klar favorit att ta hem ytterligare ett lopp och dryga ut sin ledning i förarmästerskapet.

Efter ett regnigt och kaotiskt kval är det Mercedes föraren Nico Rosberg som kommer att starta i pole position i Storbritanniens GP. Rosberg är i topp i förarmästerskapet och leder med 29 framför stallkamraten Lewis Hamilton och kan därmed dryga ut sin ledning ytterligare. Just Hamilton hade inget lyckats kval och slutade på en sjätte plats och det kommer att krävas mycket av honom om han ska gå om och ta hem loppet.

Med tanke på Rosbergs pole position är han givetvis också klar favorit att vinna loppet till låga 1,55 gånger pengarna hos Unibet och trots Hamiltons placering så är han ändå andrahandsfavorit till 3,00 gånger pengarna.

Svensken Marcus Ericsson hade inget lyckat kval med den sämsta tiden i den första kvalrundan.

Vinnaroddsen på Storbritanniens GP hittar du här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 juli, 2014