Formel 1: Oddsen inför Monacos GP 2014

Vid 14:00 är det dags för loppet som alla Formel 1-förare vill vinna, Monacos GP. Nico Rosberg vann förra årets upplaga och tog pole position i lördagens kval med Lewis Hamilton på en andra plats.

Nico Rosberg vann fjolårets upplaga av Monacos GP och i lördagens kval så såg han till att skaffa sig pole position i söndagens lopp, med start 14:00. Circuit de Monaco är en svår bana att göra omkörningar på och spelbolaget William Hill håller nu Rosberg som favorit framför stallkamraten Lewis Hamilton, som startar på en andra plats i loppet, till låga 1,67 gånger pengarna. Ett spel på Hamilton som vinnare, och som varit favorit i övriga lopp, ger 2,50 gånger pengarna.

För Marcus Ericsson så gick inte kvalet hans väg. Han gjorde en miss i en kurva och körde in i muren. För detta blev han straffad och kommer att få starta i depån söndagens lopp och får två straffpoäng. Om Ericssons chanser var minimala att vinna årets lopp är de ännu mindre nu och William Hill ger höga 5001,00 på en seger till Ericsson.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 maj, 2014