Formel 1: Oddsen inför premiären av Australiens GP

Tidigt i morgon bitt så är det dags för säsongens första Formel 1-lopp att drag igång när Australiens GP ska avgöras. Lewis Hamilton dominerade i kvalet och är klar favorit att vinna årets första lopp.

Så är det dags för årets första Formel 1-lopp, när Australiens GP ska avgöras under morgondagen. Precis som förra säsongen lär vi få se en säsong som domineras av Mercedes-förarna, vilket kvalet till morgondagens lopp skvallrade om då både Lewis Hamilton och Nico Rosberg är i topp. Skulle Mercedes försvara sin titel i konstruktörsmästerskapet så ger ett spel hos Unibet låga 1,05 gånger pengarna och främsta utmanaren Ferrari ges hela 6,50 gånger pengarna.

Hamilton vann förarmästerskapet förra säsongen och inleder morgondagens lopp i pole position. Kikar vi på oddsen är Hamilton givetvis klar favorit att vinna Australiens GP till låga 1,40 gånger pengarna och vinner han slutligen förarmästerskapet, återigen, så ger det ännu lägre 1,35 gånger pengarna.

Rivaliteten mellan de två Mercedes-förarna är stor men ska vi tro spelbolagen så tror man inte att Rosberg kan rubba Hamilton. Ett spel som Rosberg som vinnare under morgondagen ger hela 4,50 gånger pengarna och att vinna förarmästerskapet 4,00 gånger pengarna.

Som främsta utmanare till de två Mercedes-föraran så håller Unibet Sebastian Vettel som främsta kandidat, dock ger ett spel på en seger i morgon oddset 9,00 och att vinna förarmästerskapet 6,00 gånger pengarna.

Morgondagens lopp drar igång redan vid 6:00 på morgonen.

Gå till Unibet för de senaste oddsen på Formel 1 >