Formel1: Inför Österrikes GP

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I dag ska Österrikes GP avgöras och oddsen talar för en seger till Nico Rosberg trots att Felipe Massa har pole position. Eller ska det bli ytterligare en skrällseger i F1-VM?

Daniel Ricciardo skrällde sig till en seger i Kanadas GP

I Kanadas GP, för två veckor sedan, var det återigen de två Mercedes-förarna Nico Rosberg och Lewis Hamilton som var favoriter att vinna. Rosberg kom dock två och Hamilton var tvungen att bryta loppet. Istället var det Red Bull-föraren Daniel Ricciardo som skrällde hem sin första F1-seger någonsin.

Felipe Massa i pole position inför dagens lopp

Inför dagens lopp i Österrikes GP, med start 14:00, så är Felipe Massa som har innehar pole position och frågan är om även han kan skrälla sig till en seger? Han är givetvis en av förhandsfavoriterna till segern och Unibet ger oddset 3,75 gånger.

Nico Rosberg oddsfavorit

Favorit att vinna Österrikes GP är dock Nico Rosberg som har varit på pallen i alla de sju GP-loppen denna säsong och med två segrar. Senast kom Rosberg på en andra plats i Kanadas GP dock tror Unibet på en seger denna gång till oddset 1,85 gånger pengarna.

Kolla in alla oddsen inför Österrikes GP här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 juni, 2014