Formel1: Rosberg i pole position i Kanadas GP

I Kanadas GP som avgörs i kväll har Nico Rosberg pole position men kollar vi på oddsen så är det Lewis Hamilton som är favorit.

Nico Rosberg lyckades återigen ta pole position, precis som i Monaco GP senast. I Monaco kunde Rosberg se till att hålla Hamilton bakom sig under hela loppet, något som kommer bli svårare i kväll. Hamilton är klar favorit i detta lopp och spelbolaget William Hill ger låga 1,73 gånger pengarna på att han vinner sitt femte lopp för säsongen. Tror du dock på att Rosberg kommer att vinna sitt andra raka lopp ger ett spel 2,25 gånger pengarna.

För svensken Marcus Ericsson så gick inte kvalet som planerat och han kommer att starta sist. I Monaco gjorde han ett bra lopp och slutade på en elfte plats vilket är Caterham-stallets bästa placering i ett lopp och det ska bli intressant att se vad han kan göra i kväll. Dock tillhör han fortfarande inte någon av favoriterna i loppet och William Hill ger fortfarande otroligt höga odds för en seger, till hela 5001 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 juni, 2014