Formstarkt Brynäs tar emot HV 71

:betsson-logo:Torsdag innebär full omgång i Elitserien. Det mest intressanta mötet spelas i Gävle där Brynäs tar emot HV 71. Brynäs har gjort 12-1 i sina två senaste hemmamatcher mot Rögle och Skellefteå. Vinner man ikväll igen?

Södertälje – Linköping
Jumbon Södertälje mot tvåan Linköping. Hemmalaget har radat upp förluster medan gästerna tagit fyra raka vinster. Tvåan spelas till oddset 1,85 hos :Betsson:.

MODO – Frölunda
Modo har fått en ordentlig energikick sedan Foppa och Näslund kommit tillbaka. Man är på väg att lämna bottenträsket och tar ytterligare ett kliv genom att besegra säsongens stora besvikelse Frölunda ikväll. Ettan spelas till oddset 2,05 hos :Betway:.

Luleå – Timrå
Två norrlandslag som slåss om slutspelsplats. Luleå ligger över strecket just nu, medan Timrå jagar på nionde plats. Ett spel på ett formstark Timrå testas till oddset 3,50 på :unibet:.

Färjestad – Skellefteå
I Karlstad tar trean Färjestad emot fyran Skellefteå. Gästerna har haft en tung period och inte blir det roligare ikväll. FBK vinner till oddset 1,90 på :expekt:.

Djurgården – Rögle
Rögle har sjunkit i tabellen på senare tid och ser ut att gå mot en plats i kvalserien senare i vår. Djurgården har däremot imponerat under hösten och ligger nu femma. Ikväll tar men en ny vinst till oddset 1,60 på :centrebet:.

Brynäs – HV 71
En väldigt intressant match mellan ett formstarkt Brynäs och serieledarna i HV 71. Vi tror att hemmalaget skräller och vinner till oddset 2,65 hos :betsson:. Imponerande 6-1 på Rögle och 6-0 på Skellefteå i sina två senaste hemmamatcher.