Försäkrat spel på Sverige – Slovakien

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Försäkrat spel Sverige - Slovakien

Alla nya kunder hos Unibet får just nu möjligheten att försäkra ett spel på Sverige – Slovakien i Fotbolls-EM. Betta på matchen och du får 100 kr tillbaka utan omsättningskrav om spelet inte sitter!

Sverige gjorde inte sin spelmässigt bästa match under Janne Andersson när man blev mer eller mindre utskåpade av Spanien. Men poäng blev det och nu kommer Sverige att möta Slovakien på fredag. Ett Slovakien som överraskade och vann över Polen. Vilket gör fredagens möte lite mer svårtippat än innan. Har Slovakien farten med sig och kan Sverige att resa sig spelmässigt efter mötet mot Spanien?

Sverige är fortfarande spelbolagen i ryggen, som tror på en svensk seger. Men om Slovakien kan vinna mot Polen, som ändå har en bra trupp, då kan Sverige också åka dit.

Passande nog har Unibet plockat fram ett försäkrat spel på matchen, som endast gäller nya kunder. Skapa ett konto, och betta på 1X2 för 100 kronor och du får pengarna tillbaka om spelet inte skulle sitta. Så enkelt är det, inga omsättningskrav eller dylikt.

Unibets regler och villkor gäller för kampanjen. Tar du del av denna kampanj så ersätter den din bonus som nya kunder kan ta dek av.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 juni, 2021