Första omgången av kvartsfinaler avgjorda i Champions League

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Slutspelet i Champions League är som bekant i full gång, och igår kväll spelades de sista matcherna i första omgången av kvartsfinalerna. Bland annat har vi bjudits på målfest i matchen om England, och ett riktigt klassmål av Christiano Ronaldo. 

Kvartsfinalerna i Champions League inleddes i tisdags, och då spelades matcher mellan Sevilla – Bayern München och Juventus – Real Madrid. I den första matchen var det Sevilla som inledde målskyttet i den 32a matchminuten, men redan fem minuter senare kom reduceringen från Bayern. Det var en jämn match som länge kändes som att den kunde sluta hur som helst, men det var Bayern München som till slut avgjorde med ett mål av Thiago Alcântara med drygt 20 minuter kvar att spela.

I Italien vräkte regnet ner när Juventus tog emot Real Madrid för en kvartsfinalsversion av förra årets final. Juventus var givetvis revanschsugna efter förra årets andraplats, men spanjorerna hade andra planer. Redan efter tre spelade minuter kunde Ronaldo öppna målskyttet för Real Madrid, och han skulle komma att göra ett till innan kvällen var över. Hans cykelspark i straffområdet har varit veckans snackis i fotbollsvärlden, och den ledde fram till 0-2. Efter ytterligare ett mål av Marcelo Vieira i den 72a minuten kunde slutresultatet tillskrivas Real Madrid som vann med 0-3.

Igår kväll spelades den kanske mest omtalade kvartsfinalen, den mellan Liverpool och Manchester City. Liverpool öste på offensivt redan från avspark, och det gav resultat. Ett svagt Manchester City-försvar hade svårt att hänga med i Liverpools anfall, och redan efter första halvleken stod det 3-0. Gästerna reste sig något i andra halvan av matchen, men resultatet från första halvlek stod sig matchen ut.
Den fjärde och sista kvartsfinalen utspelade sig på Camp Nou, där Barcelona tog emot Roma. Det var Roma som inledde målskyttet för kvällen, tyvärr åt fel håll när De Rossi petade in bollen i eget mål. Även 2-0 kom till genom självmål, och det var en tung kväll för Roma. Barcelona visade dock att de kunde göra mål även på egen hand, och både Piqué och Suárez fick pricka in var sitt mål. I den åttionde minuten fick Roma in ett mål åt rätt håll, men då hade resultatet redan sprungit ifrån dem. Matchen slutade 4-1.

Returmötena i kvartsfinalerna spelas nästa vecka, och så här ser spelschemat ut:
20:45 Tisdag 10 april, Manchester City – Liverpool
20:45, Tisdag 10 april, Roma – Barcelona
20:45 Onsdag 11 april, Bayern München – Sevilla
20:45 Onsdag 11 april, Real Madrid – Juventus

Spela på matcherna hos Unibet

Skribent: Linnea

Skriven den 5 april, 2018