Forum på Odds Online

Det händer som ni kanske märkt en hel del på Odds Online just nu. I förra veckan släppte vi en uppgraderad version av Oddsjämförelsen och idag kan vi presentera vårt helt nya forum där ni kan diskutera och bidra med både åsikter och spelförslag.

Vi hoppas att forumet kommer att bidra till att göra Odds Online till en mötesplats för alla er spelintresserade. Forumet innehåller i dagsläget en ishockeyavdelning och en fotbollsavdelning, samt en avdelning för underhållningsprogram som i maj aktuella Eurovision Song Contest.

Med en vecka kvar av Hockey-VM hoppas vi att ni är sugna på att diskutera Tre Kronor och de övriga kvartsfinallagen i tråden för Hockey-VM.

Alla kan läsa vad som skrivs. Vill du själv bidra till att göra forumet till en het mötesplats för spel- och sportintresserade är det bara att registrera en användare på Odds Online. Det gör du här. Eller så använder du ”Bli Medlem” uppe till höger på startsidan.

Oddsjämförelsen 2.0

Förra veckan lanserade vi Oddsjämförelsen 2.0 – ett verktyg där du kan jämföra inte bara singlar, utan även dubblar, tripplar och fyrlingar osv.

Den nya versionen av Oddsjämförelsen innehåller en mängd olika funktioner som alla hjälper er att hitta de bästa spelen och de högsta oddsen. En sådan funktion är oddskorgen där ni kan lägga de spel de är intresserade av och därigenom se vilket spelbolag som har det högsta oddset.

I Oddsjämförelsen kan ni jämföra spelbolagens odds på singlar, dubblar, tripplar, fyrlingar osv. Funktionen har kommit till som ett led i utvecklandet av Odds Online och förhoppningen är att den ska ge er en unik möjlighet att på ett enkelt sätt se de stora skillnaderna som faktiskt kan existera mellan spelbolagen.