Fotboll: Veckans hetaste matcher v. 15

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.

Denna vecka är det mycket intressant fotboll att se fram emot. Europaspel med heta returmöten i Champions League, Europa League och Conference League. Inte minst stormöten som Real Madrid – Chelsea, Atlético Madrid – Man City och Bayern som måste vända mötet mot Villareal.

Under tisdagen så har de svenska damerna VM-kvalmatch mot Irland, efter utskåpningen av Georgien och är givetvis stora favoriter i det mötet.

Helgen bjuder sedan på FA-cupsemifinaler där Manchester City och Liverpool återigen möts. I helgen så är det värt att lägga ett extra öga på Serie A där Milan, Inter, Napoli och Juventus alla fyra har en god chans till titeln och viktiga matcher står därmed på schemat. Viktiga matcher är det även för de två rivalen Arsenal och Tottenham som gör upp om CL-platsen i Premier League. I La Liga så har Real Madrid skaffat sig ett försprång och möter nu Sevilla som hänger med i toppen men förlust mot Real och titelchansen lär i praktiken vara borta.

Allsvenskan går in i sin tredje omgång med ett toppmöte mellan Hammarby och Mjällby, hur länge ska Blekingelaget hålla sig kvar i toppen? Djurgården har en tuff match mot IFK Norrköping, och är i behov av en seger. Och vi har också ett Göteborgs-derby mellan Häcken och IFK Göteborg, två lag som tagit full pott.

Ett axplock av veckans heta matcher hittar du ovan med de bästa oddsen från spelbolagen. Matcherna plockas bort vartefter de är avgjorda.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 april, 2022