Fotbolls-EM: England – Wales

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

England ska idag möta Wales i ett hett brittiskt derby i Fotbolls-EM. Efter det oavgjorda resultatet mot Ryssland är nu pressen stor på England att ta tre poäng mot lillebror Wales. England är stor favorit om vi kikar på oddsen men pallar man för trycket?

Matchstart: 15:00
TV: SVT1
Livestream: C More Play, SVTplay

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,55 ? 4,15 – 7,20
Att vinna (1-2): 1,17 – 5,40
Över/under 2,5 mål: 2,20 – 1,70
Att båda lagen gör mål ja/nej:  2,30 – 1,63

Odds från Unibet >

England fick bara med sig 1-1 i premiären mot Ryssland i grupp B trots att man imponerande både offensivt och defensivt. Ryssland fick till en sen kvittering efter ett tveksamt agerande av Englands försvar, vilket var en stor missräkning då England dominerat matchen. England skulle ha stängt matchen och utökat sin ledning tidigare vilket England en del att fundera på i fortsättningen av dessa mästerskap.

Wales tog tre poäng mot Slovakien

Wales imponerade kanske inte spelmässigt mot Slovakien, ett Slovakien som var mycket svagt i den första halvleken, men fick ändå med sig 2-1 seger, vilket man ska vara glada för. Storstjärnan Gareth Bale gjorde vad han skulle och såg till att Wales tog ledning efter ett frisparksmål i den tionde minuten. Förutom Bale så har inte Wales en imponerande offensiv och vi kommer antagligen att få se en defensiv uppställning mot England med fem backar, vilket gör Bale ännu viktigare för Wales.

England har aldrig förlora mot Wales

England har bra statistik i ryggen mot Wales och har inte förlorat en enda av de sex tävlingsmatcher man spelat, i de mästerskapskvalen man har möts, och inte släppt in ett mål på fem raka matcher mot Wales.

Tre poäng av yttersta vikt för England

England har en stor press på sig efter det oavgjorda resultatet mot Ryssland och skulle de inte ta tre poäng mot Wales väntar en rysare mot Slovakien i den sista omgång. Något man givetvis vill undvika med tanke på de tidigare misslyckandena i de stora mästerskapen.

Mycket låga odds på en seger för England

Oddsen från spelbolagen är inte helt oväntat låga på att England utgår med seger och Unibet ger låga 1,55 gånger pengarna om England vinner och hela 7.20 om Wales skulle vinna matchen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 juni, 2016