Fotbolls-EM: Oddsen inför sista omgången av gruppspelet

Oddsen på damernas fotboll i Sommar-OS 2021

Nu är det dags för den sista omgången av gruppspelet i Fotbolls-EM och vi ger dig de senaste vinnaroddsen inför avgörandet av varje grupp.

Grupp A

I grupp A är Italien stor favorit att vinna gruppen, till oddset 1.09, med Wales som andrahandsfavorit. De två gör upp i den sista omgången. I botten av gruppen har vi ett direkt avgörande mellan Turkiet och Schweiz där seger är det enda som räknas för de två.

Att vinna grupp A:
Italien: 1.09
Wales: 7.50

Till Unibet

Grupp B

I grupp B är Belgien stor favorit med två raka segrar möter de debuterande Finland som kommer få det tufft. Att Belgien vinner gruppen ger just nu otroligt låga 1.01 gånger pengarna hos Unibet. Danmark har i samma grupp 0 poäng och behöver vinna mot Ryssland för att gå vidare.

Att vinna grupp B:
Belgien: 1.01
Finland: 16.00

Till Unibet

Grupp C

I grupp C så har redan Holland säkrat gruppsegern och möter Nordmakedonien i den sista omgången. Österrike och Ukraina gör därefter upp om andraplatsen i gruppen.

Grupp D

I grupp D så toppas gruppen av Tjeckien på samma poäng som England. De två gör nu upp i den sista omgången om vem som kommer att toppa gruppen. I botten har vi Kroatien och Skottland och seger gäller nu för båda lagen för att kunna gå vidare till slutspelet.

Att vinna grupp D:
England: 1.62
Tjeckien: 2.30

Till Unibet

Grupp E

Sverige toppar grupp E med fyra poäng och är med stor sannolikhet klara för slutspelet. Seger mot Polen och man vinnare gruppen och får en enklare åttondelsfinal. Spanien är rejält pressade i gruppen efter två kryss och behöver sannolikt vinna mot Slovakien för att gå vidare.

Ser vi dock på oddsen så är det ändå Spanien som är favorit att toppa gruppen till oddset 1.82.

Att vinna grupp E:
Spanien: 1.82
Sverige: 2.65
Slovakien: 15.00
Polen: 23.00

Grupp F

I grupp F är det Frankrike som toppar tabellen med fyra poäng före Tyskland som har tre poäng. Och det är de två som väntas göra upp om gruppsegern. Frankrike möter Portugal i den sista omgången i en repris av EM-finalen 2016. Ett Portugal som behöver ta poäng samtidigt som Tyskland har en betydligt enklare uppgift då de möter Ungern.

Att vinna grupp F:
Frankrike: 2.00
Tyskland: 2.00
Portugal: 18.00

Vinnaroddsen på Fotbolls-EM 2021

Efter två spelade kan vi också se ett litet skifte när det gäller vinnaroddsen. Frankrike är fortfarande favoriten men som ny andrahandsfavorit hittar vi Tyskland. Även Italien ges nu ett klart bättre odds samtidigt som Unibet puttat ned England i vinnarlistan. Alla oddsen ser du nedan.