bet365

Fotbolls-EM: Oddsen på semifinalerna

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.
Odds på semifinalerna i fotbolls-EM 2024 - datum, matcher, spelschema

Det börjar dra ihop sig på allvar, snart är det bara finalen i sommarens stora EM-fest kvar. Men innan dess ska det spelas semifinaler där vi i den första matchen har mästarlagen Spanien och Frankrike och i den andra Nederländerna mot England.

Inför semifinalerna är Spanien och England favoriter att vinna sina respektive matcher. Men du som vill betta på slutspelet i fotbolls-EM har mer än vinnare att spela på. Kan Mbappé göra mål med den besvärliga masken på? Eller blir Gakpo EM:s stora målskytt? Och det här med straffar; kan någon av semifinalerna gå till straffar?

Oddsen på semifinalerna finns där ute, glödheta oavsett om du väljer att spela på Spanien – Frankrike eller Nederländerna – England – eller båda semifinalerna. Ta en titt hos LeoVegas som erbjuder mängder av intressanta oddsmarknader inför semifinalerna i fotbolls-EM!

Inför semifinal 1: Spanien – Frankrike & oddsen

Avspark: 24-07-09 21:00

Spanien tillhörde inte ens topp tre favoriter inför EM, men har däremot visat att de utan tvekan är ett av Europas bästa lag. För i den här turneringen är det nog faktiskt spanjorerna som spelat den bästa fotbollen och de är i semifinal efter att ha vunnit matcher och gjort drömmål. Därför är det heller inte konstigt att oddsen ändrat riktning och nu har Spaniens vinnarodds fallit samtidigt som Frankrikes stigit.

Frankrike är i semifinal utan att ha gjort ett enda spelmål i turneringen. Det är ett bevis för att något inte är helt i balans i det annars stjärnspetsade laget. Mbappé bröt näsan och tvingas nu spela med mask, vilket verkar vara ett stort hinder för stjärnan. Att Frankrike inte fått till ett spelmål med Mbappé som målskytt är förvånansvärt.

Spanien är knapp oddsfavorit

LeoVegas erbjuder i skrivande stund oddset 2.80 på att Spanien vinner semifinalmatchen mot Frankrike. En fransk seger spelas för tillfället till 3.20, så nog är det ändå tydligt

Till LeoVegas

Inför semifinal 2: Nederländerna – England & oddsen

Avspark: 24-07-10 21:00

Inför EM var England storfavoriter så att se laget i semifinalen kanske inte förvånar någon. Men om vi analyserar spelet under turneringens gång har de knappast imponerat. Tvärtom är det med nöd och näppe engelsmännen tagit sig hit för redan i gruppspelet var det svajigt och det såg inte bättre ut i åttondelsfinalen när Bellingham räddade ett avancemang genom ett sent mål. I kvartsfinalen gick det hela till straffar där Southgates mannar slutligen stod som segrare. Men det handlar inte bara om de små marginalerna utan om spelet rent allmänt. England har varit ett sömnpiller under stora delar av matcherna och trots den kvalitet laget besitter har inte spelet gått i lås.

Nederländerna är i semifinal och det är heller inte helt oväntat. De har ett bra lag som stundvis har levt upp till förväntningarna, men samtidigt är det något som inte fungerat fullt ut. De vann inte helt självklart mot skrällnationen Turkiet i kvartsfinalen och i åttondelsfinalen borde de orangea faktiskt ha gjort fler mål sett till alla målchanser. Men de är tuffa och spelar aggressivt, vilket blir en utmaning för engelsmännen.

England favorit men till högt odds

Hos LeoVegas erbjuds just nu Englands vinnarodds i semifinalen mot Nederländerna till 2.60. Vinner istället Nederländerna betalar samma spelbolag 3.20 x pengarna.

Till LeoVegas

Vem vinner EM 2024? – Spanien är favorit

Oddsen inför semifinalerna i EM visar att England fortfarande är favorit att gå vidare till final och även vinna EM-guld. LeoVegas vinnarspel på England erbjuds just nu till 3.50 och Frankrike till 3.75. Den stora favoriten är nu istället Spanien – vinner Rodri, Yamal, Carvajal & Co betalar LeoVegas 3 x pengarna.

Till LeoVegas

Tips till dig som bettar på semifinalerna

Om du funderar på att lägga ett bet på en eller båda semifinalerna är tipset spana in mer än vinnaroddsen. Hos LeoVegas hittar du en komplett oddsmarknad som gör spelandet ännu roligare och inte minst så här nära inpå finalen. Mellan 500 – 600 marknader på semifinalmatcherna säger en hel del om spelbolagets stora satsning på fotbolls-EM.

Kom ihåg att en favorit inte alltid behöver vara det bästa laget och se därför till att studera lagens resultat från både gruppspelet och slutspelet. Är det någon spelare som imponerat mer än förväntat? Finns det något som talar emot oddsen och kan vara till din fördel som spelare? Ett analytiskt tänkande är alltid en bra strategi när du bettar på EM eller andra stora mästerskap.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 juli, 2024