Fotbolls-VM damer: Avgörande match i grupp A

I damernas fotbolls-VM är det dags för runda två i ordningen. Då är det återigen dags för hemma nationen Tyskland att bevisa att de ska vinna turneringen och är stora favoriter mot ett tillsynes chanslöst Nigeria. Sen ska den mest spännande matchen i gruppan avgöras, mellan Kanada och Frankrike. Kolla in alla odds från spelbolagen.

18:00 Kanada mot Frankrike

18:00 i kväll är det en direkt avgörande match mellan Frankrike och Kanada. Båda lagen är högaktuella för andra platsen i gruppen där det redan nu ser ut att bli Tyskland i toppen. Då Nigeria kommer att bli slagpåse är det mellan Kanada och Frankrike det avgörs hur gruppen kommer sluta.

Oddsen för Kanada mot Frankrike är oerhört jämna. Men Frankrike har en liten fördel och det bästa oddsen för en vinst till Frankrike hittar du hos :svenskaspel: till 2.55 gånger pengarna. En vinst till Kanada har lite högre odds till 2.90 gånger pengarna hos :Nordicbet:. I sådana här matcher brukar ett oavgjort resultat vara nära till hand och bästa oddset hittar du hos :bet24: och :betsafe: till 3.35 gånger pengarna.

20:45 Tyskland mot Nigeria

Tyskland väntas ta hem en promenadseger mot Nigeria till 1.04 gånger pengarna hos :redbet:. Och bästa oddset för en Nigeriansk seger hittar du hos :betfair: till hela 76.00 gånger pengarna. Tyskland imponerade inte speciellt mycket mot Kanada men mot Nigeria så borde de vinna även om de går på halvfart.