Fotbolls-VM damer: England och Japan vinner

Dagens matcher i fotbolls VM för damer känns mer eller mindra avgjorda på förhand. Japan kommer att möta Mexiko och England möter Nya Zeeland som tippas bli gruppens jumbo. Vi har samlat de bästa oddsen från spelbolagen för dagens matcher.

15:00 Japan mot Mexiko

Japan är favorit att vinna gruppen och när de nu ställs mot Mexiko, som i och för sig spelade bra mot England, är de klara favoriter. 15:00 är det avspark och inför matchen kan du hitta det bästa oddsen för en vinst till japanskorna hos :titanbet: till 1.62 gånger pengarna. Spelbolagen tror inte på en seger till Mexiko och :nordicbet: ger bästa oddset 7.15 gånger pengarna.

18:15 Nya Zeeland mot England

England spelade lika mot Mexiko senast trots att de var stora favoriter på förhand. Inte bara måste de vinna dagens match utan det gäller att göra så många mål som möjligt för att inte hamna i en dålig sits. England kommer att få mtampas med Mexiko om den sista platsen till slutspelet i denna grupp och då gäller det att ha en bra målskillnad. När England nu ställs mot Nya Zeeland har de chansen att bättra på sina odds för att gå vidare.

En vinst till England är en självklarhet, allt annat vore ett fiasko. Det bästa oddset för en vinst till England hittar du hos :betsafe: till 1.38 gånger pengarna. Nya Zeeland får oddset 11.40 för en vinst hos :betfair:.