Fotbolls-VM damer: Japan – England

Japan och England ska i natt göra upp om vem som möter USA i finalen av damernas Fotbolls-VM. Japan är klar oddsfavorit men oddsen är relativt höga på de regerande mästarinnorna trots att man är obesegrade så här långt.

Matchstart: 01:30
TV: TV4
Odds (1-X-2): 2,05 – 3,15 – 4,00

Odds från Mybet

Ja det finns anledning att kika lite extra på nattens semifinal mellan Japan och England i  Dam-VM. Oddsen är på Japans sida men till det relativt höga oddset 2,05 gånger pengarna jämfört med ett spel på England som vinnare till hela 4,00 gånger pengarna, hos Mybet.

Att Japan ges över två gånger pengarna för en seger borde vara intressant med tanke på att man så här långt är obesegrade genom turneringen, som enda lag, och är rutinerade med både en OS-final och VM-titel de senaste åren.

I motsats har England aldrig tagit sig vidare till en semifinal i ett VM tidigare och även om man har imponerat offensivt, samt slagit ut hemmanationen Kanada i kvartsfinalen, så borde ändå Japan vara stor favorit i detta möte.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 juli, 2015