Fotbolls-VM damer: Oddsen på kvartsfinalerna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll

Nu är det dags för kvartsfinaler i damernas Fotbolls-VM. Sverige spelas mot Japan under morgondagen och återigen är svenskorna underdogs.

Oddsen på kvartsfinalerna

Inför kvartsfinalerna så kan vi konstatera att England och Frankrike är de stora favoriterna att gå vidare till semifinalen, på varsin sida av trädet. Därefter spelas Frankrike till 2.17 att vinna över hemmanationen Australien och kommer då att ställas mot England. För Sveriges del väntar ett spelskickligt Japan och även om oddsen är jämnast på det mötet så är japanerna klara favoriter.

Kommande matcher
Match
1
X
2
03:00 11/8
Spanien - Nederländerna Fotbolls-VM damer
+48
09:30 11/8
Japan - Sverige Fotbolls-VM damer
+48
09:00 12/8
Australien - Frankrike Fotbolls-VM damer
+48
12:30 12/8
England - Colombia Fotbolls-VM damer
+48
Oddsen uppdaterades 2024-02-23 00:52:25. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Vinnaroddsen på kvartsfinalerna i dam-VM

Trots att Sverige besegrade de två raka mästarna USA i åttondelsfinalen så ger Unibet inte Sverige stora chanser att gå hela vägen. Just nu spelas Sverige till höga 11.00 gånger pengarna. Sveriges motståndare i kvartsen är däremot Unibets tredjehandsfavorit till oddset 5.50. Och precis som inför turneringen så håller England sitt favoritskap till 3.50 gånger pengarna, före Spanien som spelas till 4.50.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 augusti, 2023