Fotbolls-VM damer: Tyskland är stora favoriter

Det är många matcher att följa idag när det gäller damernas fotbolls-VM. Grupp D ska spela sin andra match i gruppen vilket oftast bli väldigt avgörande inför fortsättningen. Grupp A kommer att spela sina sista matcher i gruppspelet där Tyskland redan är klara för slutspel. Kolla in de bästa oddsen från alla spelbolagen.

Japan går på knock-out i grupp B

Mästerskapsdebutanterna Nya Zeeland väntas få en tuff match när de möter Mexiko senare i dag. Mexiko måste vinna matchen mot Nya Zeeland samtidigt som Enland då måste förlora mot Japan. Då ligger både Mexiko och England på samma poäng och då är det målskillnad som avgör. Mexiko är också favoriter att vinna mot Nya Zeeland till 2.05 hos :nordicbet:.

I matchen mellan Japan och England kommer det att bjudas på en rafflande kamp. Japan är favorit på förhand och :titandbet: och :redbet: har de bästa oddsen till 2.18 gånger pengarna. Ett spel på England som minst måste ta poäng i denna match hittar du till 3.55 hos :nordicbet:. Om du tror att det blir oavgjort så hittar du det bästa oddset till 3.20 hos :nordicbet: och :betsafe:.

Dagens matcher i grupp A där Tyskland bör vinna

Dagens kvällsmatcher avslutar grupp A där Tyskland redan är klara. Det hålls fortfarande som stora favoriter i matchen mot Frankrike och bästa oddset hittar du hos :nordicbet: till låga 1.55. På hemmaplan är det föga troligt att Tyskland vågar göra annat än att gå för fullt. Segraren av denna match kommer också att vinna ligan och båda lagen är klara för slutspel.

Kanada spelar mot Nigeria i samma grupp och är stora favoriter att vinna till oddset 1.80. Men det är en lurig match eftersom den är betydelselös då ingen av lagen längre kan gå vidare till slutaspelet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 juli, 2011