Fotbolls-VM damer: USA och Tyskland oddsfavoriter

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Damernas Fotbolls-VM har premiär vid midnatt och kikar vi på oddsen inför premiären är USA och Tyskland favoriter till titeln. Sverige inleder turneringen på måndag då man möter Nigeria och är klar favorit att vinna premiären.

Dam-VM i Kanada har premiär i natt och först ut är mötet mellan hemmanationen Kanada och Kina vid 00:00. Kikar vi på oddsen är Kanada klar favorit i det mötet.

Sverige inleder gruppspelet med att möta Nigeria och det är en match man borde vinna. Kikar vi på oddsen inför det mötet är också Sverige klar favorit.

Kika in hela spelschemat för Dam-VM

Jämför vi vinnaroddsen från Unibet är det USA och Tyskland som är favoriter till titeln. Ett spel på USA ger 3,80 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Tyskland som vinnare ger 4,00 gånger pengarna, ett jämnt race med andra ord. Sverige hittar vi lite längre ned i oddslistan till hela 12,00 gånger pengarna, vilket är detsamma som ett spel på Kanada ger. Skulle dock Japan upprepa sin bedrift och ta ytterligare ett guld i VM så ger det 8,50 gånger pengarna.

Här hittar du vinnaroddsen på Dam-VM 2015

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 juni, 2015