Fotbolls-VM damer: USA – Sverige

I natt möts USA och Sverige i damernas Fotbolls-VM. Kikar vi på oddsen inför mötet är USA klar favorit men det är viktiga poäng på spel för Sverige som kryssade mot Nigeria i den första omgången.

Matchstart: fredag 02:00
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 1,45 – 4,50 – 6,75

Odds från Unibet

Sveriges öde i damernas fotbolls-VM står och hänger med nattens möte mot USA. I inledningen mot Nigeria stod svenskorna för en slät figur samtidigt som flera spelare hade problem med kramp och man ska vara glada att man fick med sig ett oavgjort resultat, 3-3. USA slog samtidigt Australien med 3-1 och toppar därmed grupp D.

Flera spelare hade som sagt krampkänningar och värst var det för Kosovare Asllani som gick av redan efter den första halvleken. Krampproblematiken från mötet mot Nigeria ska dock inte påverka några av spelarna inför mötet med USA och hela den svenska truppen ska vara redo för spel.

Mötet mellan Australien – Nigeria också avgörande

Det är som sagt viktiga poäng som står på spel mot USA. Men det som händer i gruppen andra möte mellan Australien och Nigeria, vid 23:00 i kväll, kommer att vara minst lika intressant. Det bästa resultaten för Sveriges del är om Australien och Nigeria kryssar samtidigt som Sverige tar tre poäng.

USA klar favorit

Kikar vi dock på oddsen så talar de till USA:s fördel till låga 1,45 gånger pengarna samtidigt som ett spel på USA ger låga 6,75 gånger pengarna.