Fotbolls-VM damer: USA – Tyskland

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I Dam-VM i Kanada drar semifinalerna igång i natt. Först ut är semifinalen mellan de två favoriterna USA och Tyskland, som kommer att bli en riktigt stjärnspäckat och jämnt möte om vi kikar på oddsen.

Matchstart: 01:00
TV: TV4
Odds (1-X-2): 2,87 – 3,10 – 2,50

Odds från betway

Tyskland gick efter mycket om och men vidare från kvartsfinalen mot Frankrike. Det såg länge illa ut för Tyskland men man fick till en sen kvittering och matchen fick sedan avgöras på straffar. Kanske lite orättvist då Frankrike var det klart bättre laget.

USA fick inte heller någon enkel resa i sin kvartsfinal mot ett starkt defensivt Kina, dock fick man till slut hål på kinesiskorna och matchen slutade också 1-0.

Tyskland är oddsfavorit

Inför turneringen var det Tyskland och USA som var favoriter till titeln och detta har inte förändrats. Kikar vi på vinnaroddsen hos betway ger ett spel på Tyskland som vinnare av VM oddset 2,50 gånger pengarna medan ett spel på att USA vinner turneringen 2,87 gånger pengarna.

Tittar vi på matchoddsen inför nattens semifinal så är oddsen detsamma. Ett spel på Tyskland som vinnare ger oddset 2,50 och ett spel på USA som vinnare 2,87 gånger pengarna. Ett oavgjort resultat efter 90 minuters spel ger 3,10 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 juni, 2015