Fotbolls-VM: Favoriterna att vinna Guldbollen & MVP

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll

Två spelare toppar Unibet oddslista att vinna Guldbollen i Fotbolls-VM och mycket lär handla om vilket lag som går hela vägen och vinner turneringen.

I Fotbolls-VM är det dags för semifinaler, som kommer att spelas under tisdagen och onsdagen. Det innebär att endast fyra lag återstår i turneringen, Argentina som möter Kroatien och Frankrike som ställs mot Marocko.

Mbappé och Messi är toppfavoriter att vinna Guldbollen

Av de fyra lagen som återstår är det framförallt två spelare som stick ut i mängden, sett till stjärnstatusen men också baserat på prestation. Och det är Kylian Mbappé som leder skytteligan med sina fem mål för Frankrike och givetvis Lionel Messi som har lett Argentina till semifinalen och gjort fyra mål på vägen. Och de är toppkandidater att vinna priset för turneringen bästa spelare, dvs Guldbollen. Hos Unibet spelas Mbappe just nu till 2.10 och Messi till 2.30 gånger pengarna.

Den som vinner Guldbollen kommer troligtvis plockas ut från laget som tar hem VM-finalen, och favoriter att gå dit är just Argentina och Frankrike och därmed är det inte konstigt att deras stjärnspelare hålls fram av oddssättarna hos Unibet.

Outsiders

Bubblare bakom de två toppkandidaterna är Kroatiens mittfältare Luka Modric som har gjort en mycket bra insats i VM så här långt, och likt Messi varit en ledare på planen. Kroatien är en rejäl outsider till VM-guldet men går de hela vägen är det sannolikt just Modric som kommer att ta hem priset, som just nu spelas till oddset 13.00. En annan kroat som är värd att lyfta fram är målvakten Dominik Livakovic som räddat laget gång efter annan och varit utslagsgivande i straffläggningarna men spelas just nu till höga 50.00 gånger pengarna hos Unibet.

I Marocko, som är den största outsidern att ta sig till final och vinna VM-guldet är det målvakten Yassine Bono och Chelsea-stjärnan Hakim Ziyech som är de främsta favoriterna, dock till höga 34.00 gånger pengarna.

Oddsen på Guldbollen & MVP i VM 2022

Se både oddsen att vinna Guldbollen och vinnaroddsen på turneringen nedan från Unibet. Notera att oddsen nedan ändras löpande och kan därmed skilja sig från texten ovan.

Vinnarodds Fotbolls-VM 2022

Spel Vinstchans Odds
Spelstopp: 22-12-18 04:00
Argentina
50.53% 1.88 Spela
Frankrike
49.47% 1.92 Spela

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 december, 2022