Fotbolls-VM: Odds & speltips på grupperna

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Fotboll

Fotbolls-VM är mindre än en månad bort och nu är det dags att börja uppladdningen inför mästerskapet på allvar. Gruppspelet inleder som alltid mästerskapet, den 20 november, och är därmed den naturliga punkten att starta vid.

Nedan går vi igenom alla de åtta grupperna i VM med oddsen från bet365 och vårt speltips.

Grupp A

Den gruppen som inleder mästerskapet, grupp A, har en given favorit i Nederländerna som just nu spelas till låga 1.44 att vinna gruppen hos bet365. Nederländerna bör vinna gruppen med tanke på den kvalitén som finns i truppen jämfört med övriga lag. Senegal framhålls därefter som den främsta kandidaten att ta sig vidare till oddset 1.72 före Ecuador som ges oddset 2.00. Hemmanationen Qatar är helt uträknade av bet365 och ges hela 5.00 att gå vidare och ges nästa lika lågt odds att hamna sist som att Nederländerna går vidare från gruppen.

Av Senegal och Ecuador så håller jag den förstnämnda som klara favoriter, oddsen till trots. Senegal har en del tongivande spelare som Sadio Mané, Édouard Mendy, och Kalidou Koulibaly som för mig gör dem till klara favoriter bakom Nederländerna.

Speltips: Nederländerna vinner grupp A & Senegal går vidare.

Grupp B

Grupp B i Qatar-VM har potential att bjuda på en riktigt spännande upplösning med ett brittiskt derby mellan England vs Wales och USA vs Iran två nationer som inte direkt håller av varandra. England är den givna favoriten och spelas just nu till oddset 1.33 att vinna gruppen. Därefter håller bet365 jämnt skägg till oddset 2.00 om det blir Wales eller USA som går vidare. Iran är klara underdogs till 5.00 gånger pengarna.

Att England gå vidare är givet och bara ska vinna denna grupp. Av Wales har visat förr att de kan när det gäller i de stora mästerskapen och har spetsen att göra så.

Speltips: England går vidare & Wales tar andraplatsen i gruppen.

Grupp C

I grupp C är det egentligen inte mycket snack om att Argentina ska vinna gruppen. Saudiarabien är helt uträknade på förhand och rosade inte direkt marknaden i förra VM:et. Mexiko brukar alltid gå vidare, på något sätt, medan Polen har en tendens att alltid underprestera. Argentina spelas till 1.40 att vinna medan bet365 ger 1.90 på att antingen Mexiko eller Polen går vidare.

Speltips: Argentina vinner gruppen & Mexiko går vidare.

Grupp D

I Qatar-VM och grupp D har vi Frankrike och Danmark som är riktigt stora favoriter att gå vidare, före Tunisien och Australien. Frankrike är klara favoriter att vinna gruppen till låga 1.40 men det låga oddset är jag inte helt med på. Då Danmark visade i EM senast att de är ett riktigt starkt lag samtidigt som Frankrike har en del skador som bekymrar. Jag tar det säkra före det osäkra.

Speltips: Frankrike & Danmark går vidare.

Grupp E

Grupp E är återigen en grupp med två klara favoriter i Spanien och Tyskland, framför Japan och Costa Rica. Tyskland floppade senaste men landslaget är nu under ny regi och är ute efter revansch. Spanien gjorde det bra i EM senaste och har ett ungt spännande lag. Återigen en svårtippad grupp men givet är att Tyskland och Spanien går vidare.

Speltips: Spanien och Tyskland går vidare.

Grupp F

I grupp F i fotbolls-VM 2022 gör Belgien, Kroatien, Marocko och Kanada upp. Där Belgien är klar favorit att vinna gruppen till oddset 1.53 hos bet365. Kroatien, VM-tvåan från 2018, är också en given kandidat att gå vidare till oddset 1.57 hos bet365. Jag har svårt att se Kanada och Marocko hota de två toppfavoriterna, då det är två landslag som inte direkt utmärkt sig i de stora sammanhangen.

Belgien ser otroligt starka ut på pappret medan Kroatien har gått ned sig något.

Speltips: Belgien vinner gruppen och Kroatien går vidare.

Grupp G

I VM-grupp G i Qatar kretsar allt kring Brasilien som inte bara är favoriten i gruppen. just nu till oddset 1.40 hos bet365, utan även spelbolagens favorit att gå hela vägen. Med Kamerun, Serbien och Schweiz i gruppen så kan detta blir riktigt spännande i kampen bakom storfavoriten Brasilien. Hos bet365 framhålls dock Serbien och Schweiz som båda spelas till kring 2.00 att gå vidare. Med tanke på den kvalité som finns i Serbien, och utskåpningen av Sverige i Nations League nyligen så håller jag dem klart starkare än Schweiz.

Speltips: Brasilien vinner gruppen & Serbien går vidare.

Grupp H

I grupp H I VM 2022 har vi Sydkorea, Portugal, Uruguay och Ghana som gör upp. Portugal är förhandsfavoriten att vinna gruppen till oddset 1.61 för Uruguay som spelas till 3.00 gånger pengarna. Bet365 håller Ghana och Sydkorea som underdogs i gruppen och båda spelas till 3.25 att ta sig vidare.

Det är väl egentligen inte så mycket att orda om. Portugal med all sin talang och rutin ska bara gå vidare och Uruguay har även de ett lag som är klart starkare än Ghana och Sydkorea. Jag är dock inte helt hundra på att Portugal tar gruppsegern då de har en tendens att underprestera i gruppspel ibland.

Speltips: Portugal och Uruguay går vidare.

Alla oddsen på grupperna i fotbolls-VM hos bet365

Fotbolls-VM grupper odds
Oddsen på grupperna i Fotbolls-VM hämtade från bet365 den 28 oktober 2022

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 oktober, 2022